Skip to content
Hétfőtől Péntekig 8:00 – 16:00 Szom - Vasárnap Zárva +36 20 94-20 400

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy a https://autofenyezohajduszoboszlo.hu/ weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetői (Adatkezelői) hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elvet és szabályokat meghatározza.

Jelen nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét az oldalon vagy az oldal közvetítésével.

Számlázási adatok

Móré Ferenc E.V  Hajdú Takarék 59900043 – 11124247 Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-30007/2012., Adószám: 71692414-1-29.

A  https://autofenyezohajduszoboszlo.hu/ csak előzetes és önkéntes felhasználói regisztrációt követően vehetők igénybe. A regisztráció során a felhasználók olyan adatokat is megadhatnak, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadók.

A felhasználói regisztráció során az alábbi adatok megadása a feltétele a sikeres regisztrációnak: név, e-mail cím, telefonszám, választott felhasználói név, választott jelszó, lakóhely (cím).

A felhasználói regisztráció során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekithető bizonyos feltételek fennállása esetén(pl. a név és a e-mail cím valós) személyes adatnak. A weboldal használata során az Adatkezelő részére tárhely szolgáltatást nyújtó szolgáltató tudomására juthatnak bizonyos a felhasználó Internet használatával kapcsolatos adatok (pl. IP-cím stb.), amelyet az Adatkezelő nem kezel, ebben a körben a mindenkori tárhely-szolgáltató adatkezelési irányelvei irányadók.

Adatkezelés célja

Az adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, valamint a hírlevél-szolgáltatáshoz kapcsolódó kommunikáció lehetővé tétele. Az Adatkezelő különös személyes adatot nem kezel, amennyiben ilyet a felhasználók bármilyen indokból vagy módon az oldalon közzé tesznek, az Adatkezelő tudomására hoznak, vagy adatbázisában rögzítenek, az Adatkezelő azokat a tudomásra jutást követően haladéktalanul jogosult törölni.

Hozzájárulás az adatkezeléshez

A Felhasználó regisztrációjakor kifejezetten hozzájárul, hogy az Adatkezelő a regisztrációhoz kötelezően előírt adatait kezelje.

Adatbiztonság

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására, azonban rögzíti, hogy az oldalt tartalmazó számítástechnikai eszközöket nem ő üzemelteti, így ebben a körben mindenkori tárhely-szolgáltatót terheli a felelősség.

A Felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székehelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást. A Felhasználó bármikor kérheti adatai helyesbítését, illetve módosítását.

Bármely kérdés, észrevétel vagy panasz a személyes adatok kezelésével vagy az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 06/20-566-3029 tel számon. A  szolgáltatás tulajdonosa Továbbiakban („https://autofenyezohajduszoboszlo.hu/ „) tiszteletben tartja és kiemelt figyelmet fordít a magánélethez való jogaival kapcsolatosan személyes adatai kezelésére és védelmére. Ezért a https://autofenyezohajduszoboszlo.hu/ vállalja, hogy felelősséggel tartozik személyes adatainak gyűjtésekor és minden módon védi magánéletét. Bár ez az adatkezelési tájékoztató nem szerződés, és nem teremt újabb törvényes jogalapot, de kifejezi és rögzíti az https://autofenyezohajduszoboszlo.hu/ kötelezettségvállalásának szándékát, és elkötelezettségét a személyes adatok védelme mellett.

Az https://autofenyezohajduszoboszlo.hu/ fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa, kiegészítse és / vagy módosítsa jelen nyilatkozatot. A módosítást követően a lap tetején látható módosítási dátumot megváltoztatja. Amennyiben a nyilatkozat tartalma megváltozik, vagy módosul az https://autofenyezohajduszoboszlo.hu/ webhelyén alkalmazott adathasználat, a https://autofenyezohajduszoboszlo.hu/ jól látható módon fogja felhívni arra a figyelmet a webhelyen, vagy közvetlen értesítést küld a változásról. Érdemes rendszeres időközönként újra elolvasni az adatvédelmi nyilatkozatot, és feleleveníteni a  gyűjtött személyi adatok védelméről szóló tudnivalókat, hiszen a szolgáltatás folyamatos használatával Ön elfogadja a jelen adatvédelmi nyilatkozatot és annak frissítéseit is.

 

KISKORÚAK 18 ÉV ALATT:

Nem tároljuk és nem tudjuk megkülönböztetni a weboldalunk látogatóinak életkorát. Ha Ön 18 évesnél fiatalabb személy szülője vagy gondviselője, aki tudta és beleegyezése nélkül átadta nekünk személyes adatait, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a személyes adatok eltávolításával kapcsolatban.

ÖSSZEGYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK FELHASZNÁLÁSA: Általában személyes adatait adminisztratív célokra használjuk, pl. a tranzakciók feldolgozása, megerősítése, teljesítése, számlázása, valamint szolgáltatásaink igénylése. Abban az esetben, ha a megrendelt szolgáltatásban előre nem látott változás állna be, e-mailben, telefonon vagy SMS-ben értesítést küldünk Önnek az Ön által az ügyfélszolgálatunk élő beszélgetésében vagy a foglalás helyén honlapunkon, mobilalkalmazáson, keresztül megadott elérhetőségek használatával. Ezen kívül az Ön személyes adatait felhasználjuk a számlázás (számlázás és auditálás), üzleti nyilvántartás és kapcsolódó vizsgálatok, visszatérítés, bejelentkezés, egyéni ellenőrzés, statisztikai és marketingelemzés, termékek és szolgáltatások marketingje, az információs rendszerek kezelése, a rendszer működtetése, tesztelése, karbantartása és fejlesztése, ügyfél-felmérések, ügyfélkapcsolatok, például az Ön igényeinek és preferenciáinak azonosítása céljaira is.

Foglalkoztatással kapcsolatos adatok Foglalkoztatással kapcsolatosan olyan információkat használunk, amelyeket Ön önkéntesen nyújt, hogy összehasonlíthassuk a munkaköri leírással / kritériumokkal, melyeket keresünk, vagy alkalmazni szándékozunk.

Adatvédelem

Back To Top