Skip to content
Hétfőtől Péntekig 8:00 – 16:00 Szom - Vasárnap Zárva +36 20 94-20 400

Autófényező műhelyünkben Hajdúszoboszlón csak minőségi fényező anyagok felhasználásával, és gépekkel dolgozunk, mivel csak így tudjuk biztosítani az elvárt minőséget. Az alkalmazott alternatívák segítségével a kijavított gépkocsi korábbi sérülései észrevehetetlenné válnak.  Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a tulajdonos minél hamarabb visszakaphassa az autóját, mert pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz megoldani a mindennapokat, ha valaki az autójára hagyatkozik. Pontos árajánlatot megtekintés után tudunk adni. 

Mercedes fényezés

A sérült járművek elemcseréje esetén legyen az csavarozott, vagy hegesztett biztosítani tudunk gyári, után gyártott vagy bontott alkatrészt az igényeinek megfelelően.

Ha a sérült elem nem szorul cserére, javítható, akkor a rendelkezésünkre álló gépek és szerszámok segítségével az eredeti állapotba állítjuk vissza a karosszériát, hogy minél kevesebb kittet kelljen felhordani. 

A fém elemeken kívül műanyag alkatrészek hegesztését és javítását is végezzük.

Műhelyünkben komplex karosszéria javításokkal várjuk ügyfeleinket, legyen az karambolos törés, vagy akár csak kisebb rozsdafolt.

autovasarlas_attol_hogy_serult_volt_meg_megveheted-1181x787

Az alvázvédelem szerepe fiatalabb autóknál a korrózió megelőzés.

A rozsda egy alattomos kártevő, ami az autód legeldugottabb részén szépen csendben dolgozik, szinte észrevehetetlenül.  A magas páratartalom hatására az alváz és üregek belseje nyirkossá válik. Ezek a részek nehezen tudnak kiszellőzni és megszáradni, és ez okozza a bajt. 

 Fiatal autóknál is előfordulhat!

Mikor érdemes az alvázvédelemmel foglalkoznod?

  • ha szeretnéd megőrizni az új autód gyári állapotát
  • ha van egy 4-15 éves, még jó állapotban lévő kocsid
  • ha eddig is rendszeresen odafigyeltél a rejtett részek védelmére
  • ha már észrevetted, hogy itt-ott felütötte a fejét egy kis rozsdafolt
  • Az alvázvédelem árak tartalmazzák:
  • Az autó körbetakarása az esetleges alvázvédő köd miatt. 
  • Magasnyomású gőzborotvás mosás, 100-150 atmoszféra nyomással szennymaró tisztítás.
  • A kerékjárati dobbetétek, a takaró és védő burkolatok leszerelése,- így a nehezen elérhető részeket is szabaddá tesszük.

Autófényezés

Back To Top