skip to Main Content
Hétfőtől Péntekig 8:00 – 16:00 Szom - Vasárnap Zárva +36 20 94-20 400

Autófényező műhelyünkben Hajdúszoboszlón az európai uniós előírásoknak megfelelő, legjobb minőségű fényező anyagok felhasználásával,  állítjuk elő a gyári minősítésnek megfelelő felületeket.

Autófényezés elemenkénti ára jellemzően 30 000 Ft-tól
Előfordulhat egyedi eset, ezért kérjük keresse fel műhelyünket, hiszen pontos árajánlatot megtekintés után tudunk adni. A legmodernebb festékekkel, számítógépes színkeverést alkalmazunk mely biztosítja a tökéletes gyári színelőállítást.

 Kizárólag kiváló minőségű, prémium kategóriájú anyagokat alkalmazunk mind festékek, mind segédanyagok tekintetében. 

Az alkalmazott alternatívák segítségével az általunk kijavított gépkocsik korábbi sérülései észrevehetetlenné válnak.

Karambalos, sérült járművek elemcseréje esetén legyen az csavarozott, ragasztott vagy hegesztett biztosítani tudunk gyári, után gyártott vagy bontott alkatrészt az igényeknek megfelelően. Ha a sérült elem nem szorul cserére, javítható, ebben az esetben a rendelkezésünkre álló gépek és szerszámok segítségével az eredeti állapotba állítjuk vissza a kasznit, hogy minél kevesebb kittet kelljen felhordani.

Karosszéria lakatos szakembereink az  ismert és alkalmazott úgynevezett cinezési technikát is alkalmazzák. A fém elemeken kívül műanyag alkatrészek hegesztését és javítását is végezzük.

Műhelyünkben komplex karosszéria javításokkal várjuk ügyfeleinket, legyen az karambolos törés, vagy akár csak kisebb rozsdafolt.

A rozsda egy alattomos kártevő, ami az autód legeldugottabb részén szépen csendben dolgozik, szinte észrevehetetlenül.  Fiatal autóknál is előfordulhat!

Az alvázvédelem szerepe fiatalabb autóknál a korrózió megelőzés. 

A téli utak sózásakor keletkező, sós-latyakos víz a vázszerkezetet megmarja, a csapadékos időjárás pedig beindítja a folyamatot. 

Nyáron a magas páratartalom csak hab a tortán, ugyanis az üregekben megjelenő pára hatására az üregek belseje nyirkossá válik.

Ezek a részek nehezen tudnak kiszellőzni és megszáradni. 

Mikor érdemes az alvázvédelemmel foglalkoznod?

 • ha szeretnéd megőrizni az új autód gyári állapotát
 • ha van egy 4-15 éves, még jó állapotban lévő kocsid
 • ha eddig is rendszeresen odafigyeltél a rejtett részek védelmére
 • ha már észrevetted, hogy itt-ott felütötte a fejét egy kis rozsdafolt
 • Az alvázvédelem és üregvédelem árak tartalmazzák:
 • A kerékjárati dobbetétek, valamint a takaró és védő burkolatok leszerelésre kerülnek, így a nehezen elérhető részeket is szabaddá tesszük
 • Az autó körbetakarása, az esetleges alvázvédő köd miatt, valamint letakarásra kerülnek a fékek, fékcsövek, kipufogó rendszer és a küszöb vonalának kimaszkolása
 • Magasnyomású gőzborotvás mosás, 100-150 atmoszféra nyomással szennymaró tisztítás .
 • Az extra magasnyomással a lemáló-lepergő laza rozsda lehullik a felületről már a mosás alatt
 • Kevés felületi rozsda passziválása/tisztítása 
 • Alvázvédő kezelés – az alvázvédő anyagokat alvázvédő pisztollyal hordjuk fel a felületre különböző szórófejekkel (padlólemezek, váznyúlványok, küszöbök, kerékjárati doblemezek, hossz- és kereszttartó merevítők, stb. kompletten)
Back To Top