skip to Main Content
•   Hétfő - Péntek:  8:00 – 16:00       Szom - Vas: Zárva     +36 20 94-20 400
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

    MI TÖRTÉNT AZ AUTÓDDAL, KARAMBOLOS, ÖSSZETÖRT, VAGY MEGKARCOLÓDOTT?

Móré Autófényezés

22 éves tapasztalattal vállaljuk gépjárművek fényezését!  Fényezőműhelyünkben fényezőkamra, legkorszerűbb gépiszerszámokkal felszerelt előkészítő áll rendelkezésünkre.

 

Színkeverés: Gyári színkód alapján számítógépes színkeveréssel biztosítjuk a tökéletes színpontosságot. Számítógépes színkeveréssel vizes bázisú és szerves oldószer alapú festékekből a normál, metál, gyöngyházmetál alapszínek mellett egyedi színek, presztízs színek kikeverését is vállaljuk.

Polírozás

A szennyeződések és az időjárási körülmények tompítják, károsítják autója felületét. A fényezés megfakul, karcos lesz. A polírozással megőrizheti, óvhatja gépkocsijának esztétikai értékét.

Profi Karosszéria javítás

Karosszéria lakatolás során a sérült elemek cseréjét és helyreállítását végezzük el.. Karambolos, sérült járművek elemcseréje esetén legyen az csavarozott, ragasztott vagy hegesztett biztosítani tudunk gyári, után gyártott vagy bontott alkatrészt, az igényeknek megfelelően.

 

Ha a sérült elem nem szorul cserére, javítható, ebben az esetben a rendelkezésünkre álló gépek és szerszámok segítségével az eredeti állapotba állítjuk vissza a kasztnit, hogy minél kevesebb kittet kelljen alkalmazni.  A fém elemeken kívül műanyag alkatrészek hegesztését és javítását is végezzük.

Alvázvédelem

A rozsda egy alattomos kártevő, ami az autód legeldugottabb részén szépen csendben dolgozik, szinte észrevehetetlenül. ( Fiatal autóknál is előfordulhat!)  Az alvázvédelem szerepe fiatalabb autóknál a korrózió megelőzés.

Mikor érdemes az alvázvédelemmel foglalkoznod?

  • ha szeretnéd megőrizni az új autód gyári állapotát
  • ha van egy 4-15 éves, még jó állapotban lévő kocsid
  • ha eddig is rendszeresen odafigyeltél a rejtett részek védelmére
  • ha már észrevetted, hogy itt-ott felütötte a fejét egy kis rozsdafolt

Akár kis horzsolás, akár vészesen nagy sérülés  érte autód mi megjavítjuk! 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Back To Top