skip to Main Content
• Hétfő - Péntek: 8:00 – 16:00 • Szom - Vas: Zárva • +36 20 94-20 400
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MÓRÉ AUTÓFÉNYEZÉS

Fényezőműhelyünkben – Hajdúszoboszlón – az európai uniós előírásoknak megfelelő legjobb minőségű fényezőanyagok felhasználásával állítjuk elő a gyári minősítésnek megfelelő fényezési felületeket, kedvező áron.  Fényező műhelyünkben fényezőkamra, legkorszerűbb gépiszerszámokkal felszerelt előkészítő áll rendelkezésünkre.

Elem fényezés ára már 25 000 Huf- tól. Előfordulhat egyedi eset  ezért kérjük és javasoljuk, keresse fel műhelyünket, hiszen pontos árajánlatot megtekintés után tudunk adni.

Színkeverés: Gyári színkód alapján számítógépes színkeveréssel biztosítjuk a tökéletes színpontosságot. Számítógépes színkeveréssel vizes bázisú és szerves oldószer alapú festékekből a normál, metál, gyöngyházmetál alapszínek mellett egyedi színek kikeverését is vállaljuk.

 

PROFI KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

Karosszéria lakatolás során a sérült elemek cseréjét és helyreállítását végezzük el.. Karambolos, sérült járművek elemcseréje esetén legyen az csavarozott, ragasztott vagy hegesztett biztosítani tudunk gyári, után gyártott vagy bontott alkatrészt, az igényeknek megfelelően.

 

Ha a sérült elem nem szorul cserére, javítható, ebben az esetben a rendelkezésünkre álló gépek és szerszámok segítségével az eredeti állapotba állítjuk vissza a kasztnit, hogy minél kevesebb kittet kelljen alkalmazni.  A fém elemeken kívül műanyag alkatrészek hegesztését és javítását is végezzük.

ALVÁZVÉDELEM

A rozsda egy alattomos kártevő, ami az autód legeldugottabb részén szépen csendben dolgozik, szinte észrevehetetlenül. ( Fiatal autóknál is előfordulhat!)  Az alvázvédelem szerepe fiatalabb autóknál a korrózió megelőzés.

Mikor érdemes az alvázvédelemmel foglalkoznod?

  • ha szeretnéd megőrizni az új autód gyári állapotát
  • ha van egy 4-15 éves, még jó állapotban lévő kocsid
  • ha eddig is rendszeresen odafigyeltél a rejtett részek védelmére
  • ha már észrevetted, hogy itt-ott felütötte a fejét egy kis rozsdafolt

MINDEN TÍPUSÚ SZEMÉLYAUTÓ, KISTEHERAUTÓ ÉS EGYÉB GÉPJÁRMŰ JAVÍTÁSÁT VÁLLALJUK

AKÁR KI HORZSOLÁS, AKÁR VÉSZESEN NAGY SÉRÜLÉS ÉRTE AUTÓD, MI MEGJAVÍTJUK.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Back To Top