skip to Main Content
•   Hétfő - Péntek:  8:00 – 16:00       Szom - Vas: Zárva     +36 20 94-20 400
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A biztosítók szerződött partnereként végezzük a gépkocsik javítását.

biztosítói ügyintézés

Első lépésként a gépjármű kárbejelentő lapját kell kitölteni – amely a károkozó fél biztosító társaságának űrlapja- valamint a cégünk nevére szóló meghatalmazást, hogy teljes körűen eljárhassunk az Ön kárrendezésében.

Saját – CASCO-s- kár esetén, ez az Ön biztosítója.

Telefonos ügyelet

8-16-ig, tehát reggel nyolc és du négy óra között, sürgős esetben hétvégeken és ünnepnapokon is.     Móré Ferenc: +36 20 94 20 400 

 

42310021 - male driver making phone call after traffic accident

 

A Biztosító társaság megbízottja saját telephelyünkön szemlézi le autóját, általában a bejelentést követő néhány napon belül. Partneri kapcsolatban állunk szinte az összes biztosító társasággal. 

 

Kiszámítjuk a várható javítási összeget, valamint a várható javítási időtartamot is.

Cégünk kiemelt tevékenységi körébe tartozik a teljes körű, szakszerű, precíz javítása a karosszériának, kezdve az apró sérülésektől, egészen a nagyobb idomok cseréjéig, bármilyen márkájú gépjárműről is legyen szó.

A nem javítható elemeket és alkatrészeket – típustól függetlenül – beszerezzük és pótoljuk, valamint előkészítjük a fényezésre a gépjárművet.

Amennyiben gépjárműve káreseményt szenved, kárfelvevőnk megfelelő szakértelemmel leveszi az Ön válláról a biztosítási ügyintézés terhét.

Hívjon fel még ma, ha kérdése van!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Back To Top